Μουσικοπαιδαγωγικό σεμινάριο «Ακούω, Παίζω, Αισθάνομαι»

Η "Δια Βίου Ανέλιξη" ΚοινΣΕπ σε συνεργασία με το Εργαστήρι Μουσικής  Δημιουργικής Απασχόλησης "Χαρά και Μουσική" επαναλαμβάνουμε το μουσικοπαιδαγωγικό σεμινάριο «Ακούω, Παίζω, Αισθάνομαι», στις 24/25-2-2018, μετά από 3 επιτυχημένους κύκλους με 34 συμμετοχές το Σεπτέμβρη και Οκτώβρη του 2017.
Το νέο σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Άνω Περαία (Μεταμορφώσεως 15), σε έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο που μας προσκαλεί σε ένα άκρως βιωματικό διήμερο γεμάτο ήχους, κίνηση, παιχνίδια και όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί η μουσική σε προγράμματα ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, αλλά και να κατανοήσουν το όφελος των παιδιών από την εφαρμογή ολοκληρωμένων βιωματικών προγραμμάτων σε σχέση με την ευκαιριακή εφαρμογή μεμονωμένων ασκήσεων.
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένα προσεκτικά από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των βιωματικών προγραμμάτων προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
➤ Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα
➤ Δήλωση συμμετοχής : έως 19 Φεβρουαρίου 2018. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε στο 6982 198352

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.