Ομάδα Στήριξης και Ενδυνάμωσης

Μια φράση- κλισέ που ακούγεται καθημερινά από τον καθένα, αλλά μπορεί να “σκεπάζει” ένα σωρό αντιφατικά συναισθήματα και προσωπικές δυσκολίες. Δυσκολίες που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή και τα προβλήματά της, με τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους στο οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό περιβάλλον ή και με τον ίδιο τον εαυτό.
Συχνά οι άνθρωποι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις, γεμίζουν άγχος και επηρεάζεται η αποτελεσματικότητά τους.
Η ομάδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσου την επικοινωνία στις σχέσεις τους, να γνωρίσουν πιο λειτουργικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους και να ενισχύσουν την αυτογνωσία και τη συναισθηματική τους υπευθυνότητα.
Η Ομάδα μπορεί να σε στηρίζει, να σε φροντίζει και να σε ανακουφίζει από συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης, να σε ακούει και να σε αντέχει καθώς εσύ θα εκφράζεις θετικά και αρνητικά συναισθήματα, θα αναπτύσσεις τη δημιουργική έκφραση και θα ενισχύεις τη θετική σου στάση στη ζωή.
Η ομάδα θα λειτουργήσει με την τεχνικής της αυτόματης γραφής ως μια ανοικτή βιωματική ομάδα, δηλαδή ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε όσες συναντήσεις το επιθυμεί συνεχόμενα ή με διαλείμματα, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή ώστε να κρατήσει θέση.
Συντονίστρια της ομάδας είναι η Βάσω Ασκητοπούλου, για την οποία μπορείτε να πάρετε πληροφορίες πατώντας επάνω στο όνομά της.

Συνοπτικά

* Ισχύουν μειωμένες τιμές για φοιτητές και ανέργους.